8 Οκτ 2010

Μη τα χάσετε...............

Τα Σάββατα του Οκτωβρίου γεμίζουν με υπέροχες παραστάσεις σε βιβλιοπωλεία και σε θέατρα. Μην τις χάσετε!Το elamazi.gr μας προτείνει πάντα τα καλύτερα!Σάββατο 9/10 (αύριο δηλαδή) στο βιβλιοπωλείο Παπασωτηρίου στο Mall μπορείτε να παρακολουθήσετε τον 'Ταύρο που έπαιζε Πίπιζα' του Ευγένιου Τριβιζά από την θεατρική ομάδα 'Μίμηση Πράξης'Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 μμ στο βιβλιο Παπασωτηρίου στο Mall Athens


Το Σάββατο 16 Οκτωβρίου στις 12:00 μμ, η παιδική σκηνή του Εθνικού Θεάτρου παρουσιάζει το 'Παραμύθι χωρίς όνομα' της πασίγνωστης Πηνελόπης Δέλτα.


Επίσης, το Σάββατο 23 Οκτωβρίου στις 12:00 μμ, η συγγραφέας Ιωάννα Μπουλντούμη παρουσιάζει το βιβλίο της 'Ο φαντασμένος Γάλλος παπαγάλος' των εκδόσεων Ψυχογιός.


Αλλά και το Σάββατο 30 Οκτωβρίου στις 12:00, ο αγαπημένος όλων των παιδιών Χρήστος Δημόπουλος, παρουσιαστής της εκπομπής 'Ουράνιο Τόξο', παρουσιάζει το βιβλίο του 'Μπίλης Μπιζέλης' (νέες περιπέτειες) των εκδόσεων Introbooks.


Εδώ μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες.


Τέλος στις 9 Οκτωβρίου, στις 12:30 μμ, μπορείτε να παρακολουθήσετε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα (8-12 ετών) 'Ανακαλύπτω την αρχαία αγορά της Αθήνας' που θα παρουσιαστεί στο βιβλιοπωλείο ΜΙΚΡΟΣ ΚΟΡΑΗΣ  Παπάγου 7 & Αριστοφάνους, 15234 Χαλάνδρι, τηλ. 210 6890321


Το πρόγραμμα είναι βασισμένο στο βιβλίο του καθηγητή αρχαιολογίας Πάνου Βαλαβάνη: 'Ο λόγος με τα κρυμμένα μυστικά'


Περισσότερες πληροφορίες εδώ
3 σχόλια:

 1. Τί ωραίες παραστάσεις! Για μικρούς και μεγάλους θα έλεγα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ξέχασα ...για πέρνα και για ένα παιχνιδάκι από την επιλόχεια κατάθλιψη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Έρχομαι τρέχοντας φιλενάδα!!!!
  Περίμενε, μη φύγεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σας άρεσε;
Σχολιάστε το!